Jämtgourmé 2011 - Mat och dryck

Jämtgourméaktiviteten började på fredagen med middag och avslutades med frukost på söndagen. På lördagen ingick frukost, matpåse för vandringen (eller lunchbuffé) samt middag. Middagarna var suveräna med jämtländska specialiteter, men frukostarna var också rejäla. Här visar vi bilder främst från middagarna.
Klicka på bilderna för att se dem i större format.

1 2 3

Presentation: Leverpastejmacka med gurka ute på fjället Lördagens meny Efter vandringen på lördagen intogs en Landsorts lager på Eva och Görans rum och därefter (efter duschen) denna IPA från Pilgrimstad ...samt denna nya bekantskap
Dekoration på middagsbordet Förrätten: Rimmad öring från Åre serverat med rökt mjölk(!) och blancherade morötter Magnus presenterar maten Risotto på kycklingbuljong serverat med kantareller
Lammsadel från Fjällbete i Åre serverat med lök i vassle samt timjansås och smörglaserade rotfrukter Storulvåns ostkaka med Fjällgårda gräddglass med smak av svartvinbär