Jämtgourmé 2011 - Mat och dryck

Jämtgourméaktiviteten började på fredagen med middag och avslutades med frukost på söndagen. På lördagen ingick frukost, matpåse för vandringen (eller lunchbuffé) samt middag. Middagarna var suveräna med jämtländska specialiteter, men frukostarna var också rejäla. Här visar vi bilder främst från middagarna.
Klicka på bilderna för att se dem i större format.

1 2 3

Kams med salvia och Himmelsraften från Ovikens gårdsmejeri serverat med brynt smör och knapriga fläskchips Några av de andra gästerna från Falkenberg och Sandviken Varmrökt röding från Landösjön serverat med smörsås och potatispuré smaksatt med parmesan Mellanlandning: Granité med smak av svart te
Varmrätten: Halv ripa serverad med mesesås och kålrot samt en puré på rotselleri och äpple Efterrätten var en consommé på hallon, citronverbenacream och chokladganache
Kaffe efter maten Vem är hon, hon som som vill ha vätskor... Frukost på lördag morgon. Då ska man även fylla sin lunchpåse med mackor.